Fästingmedel hund och katt

Fästingar innebär ofta problem för hunden och katten, men som väl är finns det många sätt att skydda sitt djur. Den här sidan handlar om fästingmedel för hund och katt. Det som blir ditt bästa fästingmedel är det bäst att prova sig fram till. Här är några fästingmedel som är utmärkta och används av många.

Fästingmedel – fästinghalsband

En bra metod för att hålla fästingar borta är att använda ett fästingshalsband som fästingmedel. Halsbandet används alltid när hunden är ute och det motverkar fästingar och parasiter. Det här fästinghalsbandet är det bästa eftersom det till skillnad från andra fästingmedel inte innehåller några giftiga ämnen. Detta överlägsna fästingmedel finns hos Hemfoder och har till på köpet ett bra pris.

Fästingmedel – Schampoo för känslig hud

En del djur som har problem med känslig hud kan inte använda vanliga fästinghalsband eller fästingmedel. Då fungerar ett Tea Tree schampo bra. Förutom att den lugnar en irriterad hud så håller den fästingarna borta. Schampot finns hos Hemfoder och fungerar utmärkt som fästingmedel.

Fästingmedel – Skudo Pet

En riktigt bra löning på fästingplågan är att använda Skudo Pet. Den hängs runt hundens eller kattens hals och får sedan sitta på dygnet runt. Helt utan kemikalier håller den sedan fästingarna borta. En bra sak med Skudo Pet är att den även fungerar på barn, så man kan köpa flera på en gång. Detta fästingmedel finns hos Hemfoder.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *